Categorii
corabii din lemn

Poate fi prima ta corabie din lemn

Daca ti-a fi placut sa construiesti o corabie din lemn si ti-ai spus ca este mult prea greu pentru a incepe, noi iti dam o idee.

Probabil ca ai aflat de Sf. Ioan Botezatorul, corabia comercializata de DeAgostini in seria de reviste de la chioscurile de ziare. A fost momentul cand mult au descoperit sau re-descoperit acest hobby. Pentru multi a fost destul de intimidant. Parea complicat la putin timp dupa ce au inceput constructia. Altii au renuntat pe parcurs deoarece existau si intarzieri sau au ratat cateva numere.

Un model pentru incepatori

Este important sa incepi cu un model relativ usor. Din acest motiv avem o sugestie: Polaris de la Occre.

Ai tot ce iti trebuie, intr-un singur pachet. Are un pret foarte bun. Dealtfel toate kiturile de acest fel vor fi mult mai ieftine decat un kit similar care vine intr-o serie de 100-200 de numere, sub forma unor reviste.

Cine produce kitul?

Kitul este conceput si produs in Spania de catre Occre, unul dintre cele mai cunoscute forme specializate in modele vintage.

Polaris reprezinta o goletă americana din jurul anului 1800. Acestea erau nave foarte rapide care serveau nu numai ca barci pilot, ci erau folosite si de contrabandisti sau corsari.

Modelul este la scara 1:50, avand o lungime de 580 mm.

Kitul include instructiuni si planuri ilustrate. Dar cel mai important este ca modelul este complet documentat video, pas cu pas.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *