Găsește boilerul potrivit pentru casa ta

Un boiler este un dispozitiv conceput pentru a încălzirea apei sau a locuinței. Majoritatea sistemelor de încălzire folosesc arzătorul pe gaz natural ca sursă principală de încălzire. Unele dintre sistemele de încălzire folosesc în schimb arzătoare cu petrol și electrice cu rezistență.

Citește mai mult ...

Pompe de caldură

O pompă de căldură, în termeni simpli, este un dispozitiv care transferă căldură de la o sursă (cum ar fi căldura solului din grădină) într-o altă locație (cum ar fi sistemul de apă caldă al unei case). Pentru a face acest lucru, pompele de căldură, spre deosebire de cazane, utilizează o cantitate mică de energie electrică, dar deseori ating o rată de eficiență de 200-600%, deoarece cantitatea de căldură produsă este semnificativ mai mare decât energia consumată.

Citește mai mult ...

Panouri solare apa caldă

Stiai ca poti folosi energia solară pentru încălzirea apei menajere? De obicei, oamenii asociază energia solară cu panourile solare, care transformă energia soarelui în electricitate. Cu toate acestea, panourile solare termice fac posibilă utilizarea energiei solare pentru încălzirea apei.

Citește mai mult ...