Producători de panouri solare

Există peste 350 de companii în întreaga lume care produc celule fotovoltaice. Vă rugăm să căutați aici sau găsiți mai jos o listă cu unele dintre cele mai mari companii producătoare de panouri solare

Citește mai mult ...

Montarea panourilor fotovoltaice: cele mai frecvente întrebări

Ca să înțelegi mai bine și să decizi singur care este cea mai buna alegere pentru tine atunci când vine vorba despre panouri fotovoltaice. Și cum să alegi ațât soluția tehnică potrivită cât și produsele sau serviciile pe care ți le va propune o firmă specializată.

Citește mai mult ...

De câte panouri solare am nevoie?

Atunci când determinați de câte panouri solare aveți nevoie, există trei factori cheie de care trebuie să luați în considerare pentru a obține cele mai multe beneficii ale energiei solare

Citește mai mult ...

Prosumator: ce este, cum devii si care sunt avantajele

Prosumator: producator + consumator. Nu doar un consumator, ci și ca producător de energie din surse regenerabile.

Citește mai mult ...

Sunt panourile solare eficiente în România?

Panourile solare sunt foarte eficiente în România. Deși eficiența panourilor solare este mai mare în zilele însorite, acestea nu au nevoie de lumina directă a soarelui pentru a funcționa. Panourile solare pot produce, de asemenea, o cantitate considerabilă de energie electrică în zilele înnorate și în timpul sezonului de iarnă.

Citește mai mult ...

Baterii pentru panouri solare

De ce aveți nevoie de un sistem de stocare a bateriilor solare? Sunt rentabile bateriile pentru stocarea energiei din panourile solare ? Cât costă bateriile solare? Ce tipuri de baterii solare există? Care sunt avantajele și dezavantajele bateriilor solare?

Citește mai mult ...

Panouri solare fotovoltaice

Sunt panourile solare alegerea potrivită pentru casa ta? Merită investiția in panourile solare (exemplu de sistem de 4 kW)? De câte panouri solare aveți nevoie ?

Citește mai mult ...