Meniu
Comanda ta

Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzi de peste 300 lei.

Citește acum ANUNȚUL privind închiderea magazinului!

Blogul Atelierului

09 iun. Cum zbor legal un aeromodel in 2023?
andrei 0 794
Daca te intrebi cum poti să pilotezi un aeromodel, exista doua optiuni1. În cadrul unui club de aeromodelism, care a primit din partea AACR o autorizație de operare, în conformitate cu prevederile art..
18 ian. Să nu ne luăm prea în serios
andrei 0 511
Zâmbeşte mai des! Ascultă muzică! Distrează-te chiar dacă eşti în mijlocul unei mulţimi! Nu-ţi fie frică să râzi cu poftă. Alege-ți un hobby!Construiește cu noi! Joacă-te și simte-te din nou copil! Ți..
30 nov. Modelism Feroviar cu BR-18 la scara 1:32
andrei 0 1168
Descoperă alături de noi această bijuterie a modelismului feroviar. Kitul de construit îți va oferi momente plăcute de petrecere a timpului liber intr-un mod creativ, alături de acest model minunat al..
06 nov. Construieste in weekend!
andrei 0 598
Kiturile de construit care folosesc piese ceramice sau mini caramizi din piatra sunt potrivite pentru orice varsta. Sigur le vei indragi ❤️ Desigur, unele castele sunt destul de complexe si din acest ..
30 sept. Pentru colectionari si entuziasti: BMW E46 M3 de la Solido
andrei 0 859
A treia generație de BMW M3 a ramas in inimile de entuziaștilor BMW. BMW E46 M3 este disponibil in câteva culori exclusive: Laguna Seca Blue și Phoenix Yellow . Tu ce culoare preferi?Ambalate într-o c..
14 sept. Intelege mai bine aeromodelele radiocomandate
andrei 0 894
Vrei sa intelegi mai bine aeromodelele radiocomandate? In functie de dimensiunile modelului, invata sa alegi electronica sau elicea. Vezi care sunt limitele in care te poti incadra in functie de regim..
26 aug. În 10 pași simpli
andrei 0 603
Învață să construiești un aeromodel în 10 pași simpli. Kitul Cessna Bird Dog de la Guillow's este candidatul perfect!Presați toate părțile tăiate din placa de balsa. Lucrați cu atenție pentru a evita ..
22 aug. O incredibila macheta construita folosind kiturile noastre
andrei 0 668
Da, este construita folosind kiturile noastre din sectiunea arhitectura! Vrei sa incerci si tu? Alege modelul preferat...
13 aug. Gorch Foch, nava sora a bricului Mircea
andrei 0 807
Bricul Mircea este numele a două nave din dotarea Marinei române. Primul Bric Mircea, o corabie de tip bric construită integral din lemn, a funcționat între 1882 și 1944, iar cel de-al doilea „Bric Mi..
11 aug. Aeromodele radiocomandate: RTF, PNF, PNP, ARF sau KIT
andrei 0 688
Este posibil să fi văzut diverse acronime din trei litere, cum ar fi RTF, PNF, PNP, ARF și KIT, atunci când te-ai uitat peste specificațiilor diverse aeromodele radiocomandate. Dar ce înseamnă aceste ..
28 iul. De ce am nevoie pentru o macheta din plastic?
andrei 0 520
Una dintre intrebarile cele mai des intalnite este despre kiturile din plastic : "De ce am nevoie pentru a construi folosind un kit pe rame din plastic?"In primul rand, majoritatea kiturile pe rame di..
25 iul. Aripi românești: IAR-80
andrei 0 848
IAR 80 a fost un avion monoplan de vanatoare si bombardament in picaj romanesc folosit in cel de-al doilea razboi mondial.A fost realizat la IAR Brasov de o echipa compusa din: prof. Ion Grosu, Ion Co..
Afişare 1 - 12 din 210 (18 pagini)
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Mai multe detalii in pagina "Despre cookies" .